Informaatioteknologia

Informaatioteknologia on mullistanut viimeisten vuosikymmenten aikana kaikki liike-elämän informaationkulkuun liittyvät prosessit. Informaatioteknologian (IT) alasta on kasvanut yksi merkittävimmistä päätoimialoista sen edelleen kehittyessä ja monipuolistuessa joka päivä.

Informaatioteknologian toimialan Suomessa sijaitsevissa yksiköissä työskentelee noin 60 000 henkilöä ja tytäryrityksissä ulkomailla 13 700 henkilöä. Yritysten yhteenlaskettu liikevaihto Suomessa oli noin 11 miljardia euroa.

Informaatioteknologia on mullistanut viimeisten reilun 20 vuoden aikana kaikki liike-elämän informaationkulkuun liittyvät prosessit. Informaatioteknologian (IT) alasta on kasvanut yksi merkittävimmistä päätoimialoista sen edelleen kehittyessä ja monipuolistuessa joka päivä. Monet IT-alan yritykset katsovat tulevaisuuteen positiivisesti Euroopan taloustilanteen kohentuessa pikkuhiljaa entiselle tasolleen.

Odotetun kasvun ja IT-alan monimutkaistumisen johdosta osaavista IT-alan työntekijöistä on merkittävä pula sekä Suomessa että kansainvälisellä tasolla. Vaikka IT-alan rekrytointitilanteet ovat nyt haastavampia kuin koskaan, olemme pystyneet auttamaan asiakkaitamme löytämään asiantuntijatasosta johtotasoon erilaisia IT-alan huippuosaajia. Kattavan toimialaosaamisemme johdosta pystymme kilpailijoitamme paremmin ymmärtämään asiakkaiden teknologista ympäristöä ja toimeksiantojen erityisvaatimuksia.

Mika Nevasuo
Mika Nevasuo on kansainvälisen Talentor-verkoston perustaja. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus haastavista rekrytointiprosesseista asiantuntijatasosta ylimpään johtoon johtoon - Suomessa ja kansainvälisesti.

Mika on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri (KTM) ja hänellä on Suomen Psykologiliitto ry:n myöntämä sertifikaatti osaamis- ja kompetenssipohjaisiin henkilöarviointeihin.
  • Talentor Finland Oy

    Aleksanterinkatu 15 B, 00100 Helsinki

  • 040 5656 544 | mika.nevasuo@talentor.fi
© 2023 Talentor. All Rights Reserved.