Ilmoitushaku

Talentorin ilmoitushaku tarjoaa asiakkaalle laadukkaan ja helpon prosessin hoitamisen.

Talentorin ilmoitushakuprosessi

Uuden työntekijän palkkaaminen on yksi kauaskantoisimpia ja merkittävimpiä päätöksiä organisaatiossa. Hoidamme monivaiheisen ilmoitusrekrytointiprosessin ammattitaitoisesti, ripeästi ja joustavasti.

Toimintamallimme lähtee asiakkaan strategisten tavoitteiden, liiketoiminnan sekä tehtävänkuvien ymmärtämisestä. Talentor vastaa projektin hallinasta ja prosessin kokonaisuudesta. Teemme pohjatyön asiakkaan haastatteluja ja onnistuneita valintapäätöksiä varten.

 

Vapautamme aikaa asiakkaan edustajille päätehtäviinsä

Toimeksiantokeskustelun ja tehtäväanalyysin pohjalta laadimme rekrytointi-ilmoituksen ja suosittelemme, missä kanavissa media-näkyvyys tukisi rekrytointia (sähköiset ja printtimediat). Vastaamme puhelintiedusteluihin ja annamme hakijoille lisätietoja tehtävästä ja prosessin kulusta. Analysoimme saapuneet hakemukset suhteessa toimeksiantokeskustelussa määriteltyihin hakukriteereihin ja esittelemme ehdokkaiden joukosta potentiaalisimmat kandidaatit.

Ammattimainen haastattelu ja arviointi

Haastattelussa kartoitamme hakijan sopivuutta suhteessa tehtävän vaatimuksiin, joista valikoituu sopivimmat ehdokkaat asiakkaan haastatteluihin.Talentor huolehtii asiakkaan työnantajakuvatyöstä ja huomioi hakijan kaikissa projektin vaiheissa informoimalla ja antamalla palautetta.Suosittelemme henkilöarviointia loppuvaiheen ehdokkaille.

© 2024 Talentor. All Rights Reserved.