Mika Nevasuo, suorahakukonsultti Talentor Finland Oy

Talentor Finland Oy

Aleksanterinkatu 15 B, 00100 Helsinki

  • mika.nevasuo@talentor.fi
  • 040 5656 544

Mika Nevasuo

Managing Partner

Ammatillinen osaaminen

Mika on kansainvälisen Talentor-verkoston perustaja. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus haastavista rekrytointiprosesseista päällikkötasosta ylimpään johtoon – Suomessa ja kansainvälisesti.

Mika on kauppatieteiden maisteri ja hänellä on Suomen Psykologiliitto ry:n myöntämä sertifikaatti osaamis- ja kompetenssipohjaisiin henkilöarviointeihin.

Rekrytointiprojektit

Managing Directors, Country Managers, Business Group Director, CFOs, Sales Directors, Technical Directors, Production Managers, Sales Managers, Technical Specialists, Project Managers, Engineers, Consultants, Auditors, Purchase Manager, myynnistä vastaavat henkilöt (useita eri tehtävänimikkeitä), runsaasti eri IT-ala osaajia suunnittelusta, johtamisesta aina toteutukseen.

Toimialaosaaminen

Mika on vastannut rekrytoinneista muun muassa seuraavilta toimialoilta: kansainvälinen konsultointi, energiala, tekninen kauppa, peliala, pankki- ja rahoitusala, IT-ala, lääketeollisuus ja terveydenhuoltoala. Mikalla on myös monivuotinen kokemus idänkaupasta sekä rekrytoinneistä Venäjällä ja Baltiassa.

Kielitaito

Suomi, englanti, venäjä

© 2024 Talentor. All Rights Reserved.